Industria Galda de Jos-Sportul Petresti amical41Nou-promovata Sportul Petrești și-a amânat reunirea lotului. Formația antrenată de Costel Avram trebuia să-și reia marți pregătirile pentru noul sezon. 

Problemele de ordin financiar le dau bătăi de cap oficialilor de la Sportul Petrești.  Promisiunile oamenilor de afaceri din zonă nu s-au concretizat așa cum ar fi dorit oficialii echipei, iar Costel Avram nu a sunat adunarea din cauza acestor probleme.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Vom avea o ședință în această seară, vom chema băieții și vom vedea ce putem face. Am plecat la drum, vedem cum facem. Am ajuns la o înțelegere cu doi oameni din localitate și speră să mergem mai departe”, a declarat Ioan Cutean, vicepreședintele echipei Sportul Petrești.

Indiferent de modul în care se vor rezolva problemele, Sportul Petrești va începe noul sezon competițional.

Garnitura Reghin nu mai vine la Petrești! Bogdan Sava transferat la Unirea Alba Iulia 

În acest moment pentru gruparea petrifăleană certe sunt despărțirile de fotbaliștii de la Reghin, dar și de atacantul Bogdan Sava, jucător ce va îmbrăca tricoul Unirii Alba Iulia în noul sezon.

Se pare că plecarea lui Mihai Hauptkorn crează multe probleme echipei Sportul Petrești, grupare ce era dependentă de sprijinul financiar al omului de afaceri.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.