Stremt - Cergau18Unii dintre edilii județului Alba au înțeles că sportul ocupă un loc înalt în societate, iar pentru acest lucru primarii doresc să le ofere iubitorilor de sport din comunități cele mai bune condiții pentru practicarea acestuia. După dezvoltarea Bazei Sportive din satul Stremț, primarul Traian Ștefan Popa a inițiat un proiect prin care dorește să amenajeze un teren de fotbal de dimensiuni medii în satul Geomal.

Terenul de fotbal va avea dimensiuni de 55-25 de metri urmând să fie însămânțat natural. Terenul este amplasat la intrarea în satul Geomal, într-o zonă ”de vis”, la marginea pădurii, iar destinația lui va avea și alte caracteristici pe lângă găzduirea evenimentelor sportive. În acest loc vor fi organizate și serbări, precum ”Fiii Satului Geomal”, dar și alte activități culturale.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

S-a ajuns la această decizie pentru a le oferi copiilor, dar și adulților din zonă un amplasament special pentru petrecerea timpului liber, în principal prin sport. Investiția este acoperită din sponsorizări, administrația din Stremț urmând să cumpere porți, bănci și să îngrădească terenul de fotbal.

Potrivit edilului Traian Ștefan Popa, terenul de la Geomal va fi gata cel târziu în luna mai 2016, urmând să fie populat de diverse competiții și întreceri sportive, inclusiv între locuitorii satelor componente ale comunei Stremț.

Comuna Stremț are o echipă de fotbal seniori în Liga a 5-a, cu gânduri mărețe, responsabil de activitatea formației fiind fostul fotbalist al echipelor Rapid CFR Teiuș, FC Cugir sau Viitorul Sântimbru – Vlad Rancea, unul dintre cei mai apreciați atacanți din județ.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Sa mai zica lumea ca nu e bine asa ……DA DOAMNE ALEGERI DIN AN IN AN….Ce inseamna an electoral… Bani multi ….la Vint, Sebes, Ighiu……salvare pt Abrud,Sasciori…..noi proiecte sportive in judet. A nins cu bani in iarna asta….ca de zapada nu putem vorbi. Traiasca partidele.

  2. I-auzi bai consiliule judetean , primarii sprijina fotbalul si voi nu?!? Ori ii penalizati prin taierea fondurilor , ori puneti si voi un pic umarul , ca de lesinatele alea tinute in miliarde ne-am cam saturat! Bine ca pentru unii aveti si pentru aia prosti si multi nu…Vin alegerile , baieti , nu uitati!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.