Euro Spring - Viitorul S.54Aflată pe locul 5 ,la opt puncte de liderul Viitorul Sântimbru, Euro Șpring nu se va feri din calea promovării, asta în cazul în care rezultatele vor duce echipa lui Berța pe un loc de promovare.

Euro Șpring a fost o echipă oscilantă în tur, gruparea din Șpring a învins Mureșul Vințu de Jos, dar și alte formații importante, însă a cedat derby-urile cu Viitorul Sântimbru, Șurianu Sebeș și ASC Pianu 2013.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Din ultimele discuții cu domnul primar am întrebat ce se întâmplă dacă ne va duce valul acolo sus, acesta ne-a spus că nu va fi nici o problemă. Noi ne vom juca șansa noastră și numai pe teren”, a declarat Florin Berța, antrenorul echipei Euro Șpring.

Până în acest moment Euro Șpring a jucat doar un amical și a bifat un singur transfer, însă cu siguranță gruparea din Șpring se va întări, unul dintre posturile primordiale fiind acela de portar.

Berța încântat de Liga a IV-a Alba

Aflat la prima aventură în județul Alba, sibianul Florin Berța se declară încântat de nivelul fotbalului amator din județul nostru, spunând că nu a întâlnit o astfel de competiție în alte județe.  „Mi se pare foarte bine organizată și foarte echilibrată ca echipe. Cred că este printre cele mai tari serii de Liga a IV-a din țară, sincer vă spun am văzut mai multe județe, dar aici e foarte interesantă competiția, oamenii sunt preocupați”, a declarat

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.