Echipa de fotbal de liga a III-a Industria Galda s-a reunit luni seară, declanşând pregătirile pentru partea a doua a campionatului.

Găldenii au strâns doar 8 puncte în tur şi vor încerca imposibilul: salvarea de la retrogradare. “Printr-o atitudine extraordinară, prin mobilizare din partea tuturor jucătorilor şi prin disciplină cred eu că putem obţine punctele care să ne salveze de la retrogradare”, a declarat preşedintele Marcel Giorgiu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

,,În primul rând ,,La mulți ani tuturor!”. Suntem realiști și conștientizăm faptul că șansele noastre de a rămâne în Liga a III-a și în acest sezon nu sunt prea mari. Cu o excepție, toți componenții echipei noastre muncesc și ajung la pregătire lipsiți de energie și de multe ori nu reușesc să ajungă deloc. Avem în lot un singur jucător din afara județului, neavând posibilitatea să oferim cazare și masă. Deși primăria a facut eforturi să asigure un buget decent, nu este suficient, băieții fiind nevoiți să lucreze, în condițiile în care cea mai mare parte dintre jucătorii echipelor adverse fac doar fotbal. Am reușit în toți acești ani prin entuziasm si ambiție să suplinim aceste lipsuri și vom face totul, chiar dacă va fi foarte greu, să rezistăm și în acest an. Cu ajutorul lui Dumnezeu,totul este posibil!”, a explicat antrenorul Paul Ciucă. 

La reunirea de la “Galda Arena” au fost prezenţi 19 jucători, între care şi George Goronea, care însă nu va continua la Industria.

Au fost învoiţi Lupşan, Cioplântă, Schiau, Costea şi Baghiu.

Noutăţile din lotul aflat sub comanda tehnicianului Paul Ciucă sunt, deocamdată, Alexandru Kiraly (ex-FC Unirea Alba Iulia), Dănuţ Stoia (întors de la Performanţa Ighiu) şi George Scheau, care revine la formaţia din Galda de Jos după ce a jucat în toamnă la Spicul Daia Română.

Iată lotul Industriei Galda prezent la reunire: Căt. Suciu, Lepădat, Frențiu, Gergely, Haiduc, Petruse, Puha, Stoia, Hăprian, Crăciun, Cunțan, Circov, Adam, Kiraly, Cioară, P. Muntean, S. Mureșan, G. Scheau

“Încercăm să aducem în cel mai  scurt timp cu putinţă câţiva jucători care să ne ajute în tentativa noastră de salvare de la retrogradare”, a dezvăluit preşedintele găldenilor, Marcel Giorgiu.

Programul primelor două săptămâni de după reunire prevede antrenamente la foc continuu, primul amical al Industriei fiind programat sâmbătă 1 februarie, cu Soda Ocna Mureş.

 

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.