Muresul Vintu de Jos-Spicu Daia Romana15Șurianu Sebeș nu a renunțat la gândul promovării, iar astăzi a realizat 3 transferuri foarte importante. La echipa de pe locul al 4-lea, care se află la 7 puncte de liderul Viitorul Sântimbru au ajuns de astăzi Vlad Ignat, Zoltan Borșoi și Paul Muntean, de la Mureșul Vințu de Jos. Toți fotbaliștii au semnat pe doi ani de zile și au ca obiectiv promovarea.

Șurianu Sebeș devine una dintre cele mai puternice formații din Liga a 4-a odată cu aceste transferuri, șefii din Arini dorindu-și foarte mult promovarea în Liga a 3-a. Mureșul Vințu de Jos a pierdut 4 jucători în două zile, Vlad Ignat, Zoltan Borșoi, Paul Muntean și Claudiu Oara acceptând oferetele care au ajuns pe numele lor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Un lucru vehiculat se adeverește, acela că Mureșul Vințu de Jos se va destrăma, o parte dintre cei mai buni jucători ”dezertând” deja de sub culorile alb-albastre. Nu este exclus ca Mihai Manea și Raul Oargă să ajungă și ei la Șurianu Sebeș, aceste transferuri întărind ideea acestei mutări.

”Totul s-a întâmplat foarte repede. Am primit totul negru pe alb și cred că este un proiect viabil, aici, la Sebeș. ne dorim cu toții promovarea. Pot să plec la o ofertă dintr-un eșalon superior”, a declarat Vlad Ignat, fotbalist care a negociat de curând și cu Performanța Ighiu.

Zoltan Borșoi a fost foarte aproape să ajungă la CIL Blaj, însă oferta de la Sebeș a fost net superioră pentru fundașul din zona Târnavei.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.