12039373_953966904663954_4700086039693221367_nȘurianu Sebeș a jucat luni primul amical din cantonamentul de la Codlea. Echipa antrenată de Mihai Manea a transmis jurnaliștilor de la Absport.ro și nu numai, că Șurianu Sebeș s-a impus cu 9-0 (6-0, la pauză) în meciul amical cu Viitorul Ghimbav, formație aflată pe locul patru în Liga a IV-a, Brașov.

Imediat după ce au văzut știrea pe internet fotbaliștii echipei Viitorul Ghimbav ne-au abordat pe pagina de facebook, explicându-ne că ei nu au jucat nici un amical cu nimeni și nici nu au pierdut 0-9.
Felix1Mai întâi Felix Tintea (portarul echipei Viitorul Ghimbav) ne-a sesizat neregula (foto 2-3), explicându-ne că Viitorul Ghimbav nu a jucat cu Șurianu Sebeș, oferindu-ne numărul de telefon al antrenorului Andrei Avram „Chila”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Andrei Avram: „Dezinformarea aceasta poate să dăuneze. E penibil…”

Vizibil deranjat de articolul apărut pe Absport.ro, antrenorul Andrei Avram a explicat faptul că echipa lui nu a jucat nici un amical și că nu puteau primi 9 goluri într-un meci. „Deformația asta sau dezinformarea aceasta poate să dăuneze nu numai echipei mele. Atâta timp cât e o falsă informație. Nu am jucat cu nimeni, nici nu am auzit cu echipa asta”, a declarat Andrei Avram, antrenorul echipei Viitorul Ghimbav.

Felix 2Tehnicianul Ghimbavului s-a declarat surprins la aflarea veștii că echipa lui a cedat cu 0-9, iar el nu știa de meci.  „Am rămas surprins, nu e tragedie, dar e penibil să duci numele echipei noaste și să scrii aiurea. Dacă ne dădeau nouă schimbam tricourile cu ei”, a mai punctat Andrei Avram.

Oficialii echipei Șurianu Sebeș susțin că miercuri vor juca cu FC Brașov, însă pe site-ul Liga2.ro nu figurează  acest meci, „stegarii” având programată o dispută cu AFC Hărman miercuri.

Totuși trebuie precizat faptul că este un lucru de apreciat faptul că Șurianu Sebeș a marcat 9 goluri, indiferent de numele adversarului, însă totuși planează o întrebare asupra partidei disputate luni: „Cu cine a jucat Șurianu până la urmă?”.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

11 COMENTARII

  1. No zi ro-manea cu cine ai jucat? I-ai impresionat pe Dl defilare si maiunel cu rezultatul, cand le-ai transmis rezultatul jubilau săracii … Amu v-or prins cu prima minciuna!!! Apăi sa vezi cand va vor prinde si cu celelalte , sa vezi atunci bre ragateanule! Mincinoșilor

  2. Is curios miercuri cu ce FC Brasov vor juca parasutele :)) jucati iar intre voi si puneti scor mare poate speriati pe cineva :)) defilatorilor :)) miaaaauuuuu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.