Șurianu Sebeș a reușit să îl convingă pe Cristian Bălaș să revină pe teren, acest evoluând în amicalul cu Sportul Petreși, câștigat de sebeșeni cu 4-0. O certitudine pentru echipa lui Oancea a devenit și Octavian Pojar, portar care a evoluat pentru Dalia Sport Daia Română în turul de campionat. De asemena, pe lista trupei din Arini se ma iregăsesc alți doi fotbaliști.

Șurianu Sebeș a disputat al doilea amical al perioadei de pregătire, iar după remiza cu Voința Stremț din weekend-ul precedent, acum fotbaliștii lui Doru Oancea s-au impus cu 4-0 (2-0), în fața echipei Sportul Petrești.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Trei goluri au fost semnate de Vali Drăgan, golgeterul Ligii a 4-a, mai punctând Ludwig. Bălaș a fost convins de oficialii Sebeșului să revină pe teren, acesta având un contract cu liderul Ligii a 4-a. De asemenea, Pojar, care a mai evoluat pentru Șurianu în amicale, a ajuns la un acord cu echipa antrenată de Doru Oancea.

În vizorul formației care conduce Liga a 4-a se mai află și I. Morea de la Fortuna Lunca Mureșului, fotbalist care aparține de această echipă, precum și goalkeeper-ul hunedorean Cobliș, care a fost în vară sub comanda lui Fane Fogoroși la Mureșul Vințu de Jos.

În meciul disputat pe Stadionul Pielarul din Sebe, au evoluat următoarele echipe:

Șurianu Sebeș

Pojar
M. Neagu
Ș. Radu
Trif
Rahovean
Fulea
Ludwig
Marcu
Bălaș
Lăcătuș
Drăgan

Au mai evoluat: Stănilă, Comănese, S. Fulea, Tocu, Olar, Deaconu (Dalia Sport Daia Română), Homorozan (Sportul Petrești). Antrenor Doru Oancea.

Sportul Petrești

Dobre
Sîrbu
Pamfiloiu
Gavriluță
Albu
I. Munteanu
D. Ianc
Ignat
Mirca
Popa
Sava

Au mai jucat: Stancu, A. Neag (FC Transalpina Șugag), Samoilă, Mihaiu, Grigore, Duvlea, Cerghedean, Scrob. Antrenor Cosmin Groza.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.