Reunire Surianu Sebes6În cadrul evenimentului de vineri în care Șurianu Sebeș și-a prezentat noua echipă tehnică și transferurile efectuate în această iarnă, Daniel Popa, președintele echipei din Arini a anunțat că noul mijlocaș al echipei, Ionuț Grozav va avea încă o atribuțiune în club. Acesta se va ocupa de juniorii A1 ai formației Șurianu Sebeș, trupă care se află pe locul secund în întrecerea internă, cu 27 de puncte, 3 mai puține față de liderul Unirea Alba Iulia.

Ionuț Grozav s-a ocupat și de juniorii echipei Mureșul Vințu de Jos, iar acum acesta va ocupa funcția de antrenor și la Șurianu Sebeș.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Din retur juniorii vor fi antrenați de Ionuț Grozav. Credem că el este omul potrivit pentru această funcție și are mână liberă să facă ceea ce dorește în sectorul juvenil. Dacă va avea nevoie de ajutoare o să îi punem la dispoziție”, a declarat Daniel Popa, președintele echipei Șurianu Sebeș.

De partea cealaltă, Ionuț Grozav, fratele internaționalului român Gicu Grozav a precizat că este încântat că a fost numit în această funcție și așteaptă cu nerăbdare să își cunoască noii elevi.

”Am vorbit cu domnul Popa despre posibilitatea de a antrena o grupa de copii de la Sebeș și dânsul nu a stat mult pe gânduri, și mi-a propus să pregătesc juniorii A1 , chestie pe care nu puteam să o refuz, ci din contra m-a ambiționat încrederea lui având în vedere că sunt doar la începutul carierei de antrenor și nu am prea multă experiență . În primul rând aștept prima întâlnire cu băieții, după care o colaborare cât mai bună și la finalul campionatului, de ce nu, clasarea pe primul loc! Eu cred că meseria de antrenor nu este o ușoară, dar important este să îți placă ceea ce faci ca și în orice altă profesie”, a afirmat Ionuț Grozav pentru Absport.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

    • Mai intai invata sa scrii. Apoi poti da sfaturi cocalare. Adica sa iti exprimi parerea ca de sfaturi ma indoiesc ca ai fi bun.
      Daca tot comentati, fiti oameni si incurajati baiatu ca e la inceput de drum. ( bineinteles ca invidia isi arata coltii la astia “cunoscatori” , ca si marmota de mai sus)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.