ASC Pianu - Dalia Daia81Sâmbătă și duminică se vor desfășura partidele din cadrul etapei a 6-a din Liga a 4-a Alba. Și această rundă programează meciuri interesante, iar capul de afiș este derby-ul dintre Șurianu Sebeș și ASC Pianu 2013. 

Program:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sâmbătă, 26.09.2015: ora 11.00: Cuprirom Abrud – Inter Ciugud. Meciul din Munții Apuseni este unul atractiv, moții fiind în căutarea primul gol și a primelor puncte din actuala stagiune, pe când fotbaliștii lui Adi Bicheși au avut un parcurs bun în primele etape, practicând un fotbal frumos.

Duminică, 27.09. 2015: ora 11.00: CIL Blaj – AFC Unriea 1924 Alba Iulia. Ambele echipe au reușit prima victorie din sezonul 2015-2016 în etapa trecută, iar partida programată în ”Mica Romă” va fi una interesantă, cu un plus pentru echipa lui Mihai Dăscălescu, tinând cont de valoarea celor două loturi.

ora 11.00: Rapid CFR Teiuș – Olimpia Aiud. Rămasă fără Radu Andone, Olimpia AIud caută al doilea succes consecutiv pe terenul unei echipe dificile, aflate în derivă în acest moment, după 3 jocuri pierdute.

Ora 17.00: Șurianu Sebeș – ASC Pianu 2013. Sebeșul a evoluat bine în derby-u ldin etapa trecută de la Vințu de Jos, însă a ratat foarte multe ocazii clare. Pianu vine după un egal cu Dalia Sport Daia Română, iar întâlnirea dintre cele două echipe se anunță una extrem de disputată, fiind capu lde afiș al acestei etape.

Viitorul Sântimbru – Viitorul Spicul Daia Română. Echipa lui Dan Comșa a fost pusă cu picioarele pe pământ de Unirea Alba Iulia în etapa trecută, iar fotbaliștii de la Sântimbru nu își mai permit pași greșiți. Cu toate acestea, meciul va fi unul dificil, având în vedere determinarea oaspeților conduși din teren de Paul Ciucă.

Energia Săsciori – Mureșul Vințu de Jos. Trupa lui Mihai Manea se află în plină ascensiune, iar după ce au tranșat la limită derby-ul cu Sebeșul, Vințu de Jos își dorește o nouă victorie pe terenul Săsciorului. Partida va fi una dificilă pentru Oara și compania, ținând cont de rezultatele obținute în acest sezon de fotbaliștii Energiei.

Dalia Sport Daia Română – Gaz Metan Valea Lungă. Ambele echipe a ucâte o singură victorie în acest campionat, iar partida de la Daia este una interesantă, însă cu un mic plus pentru trupa lui Fane Fogoroși, având în vedere că Gaz Metan Valea Lungă a pierdut ultimele 4 partide.

Partida dintre CS Ocna Mureș și Euro Șpring a fost programată pentru data de 7 octombrie.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.