Astăzi, la sediul Asociației Județene de Fotbal Alba a avut loc tragerea la sorți pentru semifinalele Cupei României, faza pe Alba. Liderul Ligii a 4-a, Șurianu Sebș va întâlni în penultimul act una dintre cele mai bune echipe din fotbalul județean, CIL Blaj, acest duel fiind capul de afiș al penultimului act! În cealaltă confruntare pentru finală se regăsesc Viitorul Spicul Daia Română și Sportul Petrești.

Cele două semifinale se vor disputa pe 24 și 25 mai (miercuri și joi) de la ora 17.30. Prima echipă extrasă este gazdă, iar meciurile sunt programate după cum urmează:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Miercuri, 24 mai, ora 17.30

  • Viitorul Spicul Daia Română – Sportul Petrești

Viitorul Spicul Daia Română și Sportul Petrești sunt la cel mai bun parcurs în această competiție, fiind de asemenea două echipe cu o istorie scurtă în fotbalul județean. Spicul a eliminat în sferturi divizionara a 5-a, Nicolae Linca Cergău, scor 3-2, iar Sportul Petrești a făcut pasul în semifinale după 3-0 cu Dalia Sport Daia Română.

Joi, 25 mai, ora 17.30

  • Șurianu Sebeș – CIL Blaj

Un duel interesant, un duel puternic, între liderul Ligii a 4-a și o formație puternică, de pe locul al 4-lea al eșalonului superior din Alba, CIL Blaj. Șurianu Sebeș vine în semifinale după 2-0 cu Inter Ciugud, în timp ce CIL Blaj a eliminat-o pe FC Transalpina Șugag.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.