Decizia finanțatorului Armando Popescu de a renunța la Șurianu Sebeș pare să fie una de neclintit, iar președintele Daniel Popa caută deja soluții de finanțare pentru liderul ligii a IV-a, Alba.

Daniel Popa a mărturisit faptul că Șurianu Sebeș va continua și fără finanțarea lui Armando Popescu, președintele sebeșenilor fiind deja în căutarea unui înlocuitor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Șurianu Sebeș continuă și fără Armando, nu se pune problema, noi vrem să mergem în aceleași condiții, nu de remunerații, dar vrem să mergem înainte. Este prematur să spun cu ce jucători voi renegocia, mai întâi vreau să știu ce juniori îmi aduc”, a declarat Daniel Popa, președintele echipei Șurianu Sebeș.

Oficialul sebeșenilor susține că echipa este cu banii la zi în acest moment și că nu se pune problema ca jucătorii să nu fie plătiți.

„La ora actuală toată lumea este achitată la zi, mai sunt cluburi care au jucat câte un sezon pe datorii. Nu se pune problema ca jucătorii să nu-și primească banii, asta chiar și fără Armando”,  a mai punctat Dani Popa.

Trebuie menționat faptul că Armando Popescu a creat echipa cu care Șurianu Sebeș a defilat în turul campionatului, acesta având un mare merit la achiziționarea unor jucători precum Bănică, Iclănzan, Potopea, Radu Ștefan, Oniche, iar lista ar putea continua.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.