Surianu Sebes-Metalurgistul Cugir34Șurianu Sebeș a disputat miercuri al doilea amical al stagiului de pregătire de la Codlea contra formației de juniori a clubului FC Brașov, echipă ce a avut în componență și câțiva fotbaliști care nu au prea evoluat pentru echipa mare. Trupa din Arini s-a impus cu 4-1 (1-1 la pauză) după reușitele lui G. Toma, P. Muntean – dublă și Coltor.

Cel de-al doilea meci din cadrul stagiului de pregătire de la Codlea a adus și cea de a 2-a victorie pentru Șurianu Sebeș în această iarnă. Echipa lui Mihai Manea a întâlnit o selecționată de juniori a divizionarei secunde FC Brașov, plus câțiva jucători de la primă echipă care au evoluat mai puțin.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

George Toma a marcat primul gol al echipei din Sebeș, și totodată prima sa reușită în alb-albastru, aducând egalarea în prima repriză. După pauză Paul Muntean a înscris de două ori, iar Coltor a închis tabela la 4-1.

Mihai Manea i-a folosit pe: D. Pop – Rahovean, Trif, Todea, Toma , Lăcătuș, I. Grozav, Trifa, Marcu, N. Găldean, V. Drăgan. Au mai intrat: Ignat, Suciu, Morariu, Ludwig, P. Muntean, Coltor, Fulea, Deaconu. Au lipsit Borșoi și Gînscă.

Șurianu Sebeș va disputa ultimul joc amical din cantonamentul de la Codlea, contra liderului Ligii a 4-a Brașov, FC Râșnov.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.