Energia Sasciori-Muresul VIntu de Jos31Șurianu Sebeș face furori pe piația transferurilor din județul Alba, bifând al 7-lea transfer într-un interval de timp scurt. După ce în urmă cu câteva ora am anunțat venirea lui Dragoș Bănică în Arini, Sebeșul a mai dat o lovitură și l-a luat pe Marius Cristea, unul dintre cei mai tehnici fotbaliști ai județului Alba, care însă nu a evoluat în returul campionatului, după ce nu a fost păstrat în lot de către Dan Mănăilă.

Marius Cristea vine la Șurianu Sebeș din postură de jucător liber de contract, acesta evoluând ultima dată pentru Mureșul Vințu de Jos în turul sezonului trecut. Cristea este unul dintre cei mai tehnici fotbaliști din Alba, dar și un lider în vestiar, acesta fiind căpitan la Europa Alba Iulia și Mureșul Vințu de Jos.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cel mai probabil, Cristea a ajuns la Sebeș la recomandarea lui Mihai Manea, antrenor care a lucrat excelent cu mijlocașul ofensiv la Mureșul Vințu de Jos.

Marius Cristea este al 7-lea fotbalist venit în această perioadă la Șurianu Sebeș, după Neagu, Oniche, Potopea, Bălaș, Șuteu și Bănică.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.