Reunire Surianu Sebes12Aflată pe locul patru Șurianu Sebeș se pregătește întens pentru returul Ligii a IV-a. Echipa pregătită de cuplul Manea-Oargă se pregătește de cantonament, iar la capitolul noutăți, oficialii clubului se zbat pentru a efectua noi achiziții.

Pe 5 februarie după amicalul cu Metalurgistul Cugir, gruparea din „Arinii” sebeșului va pleca spre Codlea, unde echipa din Sebeș va efectua stagiul de pregătire centralizată.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La Codlea, Șurianu Sebeș va disputa trei jocuri amicale, după care în 20 și 24 februarie pretendenta la promovare se va duela cu FC Hermannstadt (tur-retur), cu Unirea Alba Iulia și Inter Ciugud (într-un triunghiular).

S-a încercat legitimarea lui „Biba” Cristea și Cătălin Nemeș

Oficialii echipei din „Arini” au încercat să profite de faptul că Mureșul Vințu de Jos nu a prelungit împrumuturile jucătorilor de la Performanța Ighiu și au încercat să caute soluții pentru a-i legitima pe doi din cei patru, însă fotbaliștii în cauză au jucat deja pentru două echipe și o mai pot face doar pentru Performanța Ighiu și Mureșul Vințu de Jos.

La capitolul noutăți gruparea din „Arini” a înaintat oferte către anumiți jucători de la Mureșul Vințu de Jos (S. Javla, R. Răcătăian, D. Tat), însă cu siguranță lista jucătorilor plecați spre „Arini” s-a închis, însă oficialii Șurianului speră la venirea lui Bălaș, jucător care se află în stand-by la Ighiu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.