Surianu Sebes-Viitorul Santimbru97LPS Sebeș este noul proprietar al bazei sportive din Parcul Arini, după o decizi a Primăriei municipiului Sebeș. S-a ajuns la această hotărâre în ideea ca instituția de învățământ să aibă cele mai bune condiții pentru sportivi, iar baza sportivă să deservească precum un cantonament. Această decizie a lansat ipoteza ca Șurianu Sebeș să nu mai poată folosi ”Arinii”, însă Daniel Popa, președintele formației din Liga a 4-a Alba a spart aceste zvonuri, precizând că între clubul pe care îl conduce și LPS Sebeș există un parteneriat de încredere.

Zvonurile ajung rapid la urechile oamenilor. În ultimele zile ”gura târgului” zbiera că Șurianu Sebeș ar putea rămâne fără casă după preluarea bazei sportive din Arini de către Liceul cu Program Sportiv Sebeș. Pentru a lămuri acest aspect am apelat la Daniel Popa, președintele echipei Șurianu Sebeș, ce a subliniat faptul că nu se poate vorbi despre un astfel de lucru.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Nu știu cine a zvonit așa ceva. Într-adevăr terenurile și baza sportivă vor trece în proprietatea Liceului cu Program Sportiv Sebeș. Nu știu de ce s-a ajuns la acest aspect! Dacă va fi refăcută suprafața de joc, Baza Sportivă ”Arini” ar fi extraordinară”, a precizat Daniel Popa.

De asemenea, oficialul echipei din Liga a 4-a a precizat că mutarea este totuși una bună pentru sportivii de la LPS Sebeș, însă va fi nevoie de o mai mare atenție în administrarea bazei sportive.

”Ca să funcționeze la parametri doriți este nevoie de angajarea unor oameni, care să întrețină baza sportivă. Nu se pune problema ca Șurianu Sebeș să nu folosească baza sportivă. Noi avem un contract de colaborare cu LPS Sebeș încă de la înființare pentru a putea oferi continuitate juniorilor din cadrul LPS Sebeș”, a mai adăugat Daniel Popa.

Cu un gazon ”dezastru”, se caută diverse soluții pentru scchimbarea suprafeței de joc, motiv pentru care Șurianu Sebeș ia în calcul mutarea meciurilor de pe teren propriu în altă parte.

”O echipă trebuie să își desfășoare meciurile de pe teren prorpiu în fața propriilor spectatori, acasă! La Sebeș suprafața de joc este proastă, iar noi am fi dorit să mutăm meciurile de pe teren propriu până la rezolvarea problemelor. Nu trebuie să ne ascundem, gazonul din Arini este foarte prost. Chiar spuneam zilele trecute cum a rezistat suprafața de joc de pe Pielaru, după ce acolo s-a jucat fotbal toată iarna”, a conchis Daniel Popa, președintele Șurianului Sebeș.

Șurianu Sebeș are programat al doilea meci consecutiv pe teren propriu, sâmbătă, împotriva echipei Energia Săsciori.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.