Unirea - Sebes A170Astăzi, de la ora 17.30, era programat returul duelului interjudețean la Juniori A1, dintre Șurianu Sebeș și Bihorul Beiuș. Partida nu s-a mai disputat dintr-un motiv incredibil, oaspeții neavând adeverințe medicale, considerate obligatorii pentru jucătorii mai mici cu doi ani decât grupa la care evoluează, iar arbitri au pus capăt meciului după cele 15 minute regulamentare de așteptare. Astfel, Sebeșul profită in-extremis și se califică la faza zonală după ce astăzi a câștigat cu 3-0 întâlnirea cu bihorenii, în tur pierzând în deplasare cu 0-1.

Chiar dacă am ajuns cu puțin peste 5 minute de când trebuia început meciul de la Sebeș, terenul era gol. După alte 7-8 minute de așteptare, jucătorii celor două echipe s-au așezat pe culoarul care duce către suprafața de joc. Toată șumea așptepta începerea meciului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Au mai trecut două-trei minute, iar centralul partidei s-a întors cu fața spre teren și a fluierat de 3 ori, semn că partida s-a încheiat înainte de a începe, spre indignarea celor peste 15 susținători ai echipei din Beiuș.

Părinții și suporteri iechipei bihorene au început să ceară socoteală oficialilor partidei, arbitrilor și observatorului, însă li s-a explicat motivul pentru care au fost eliminați de la această fază a competiției, aceștia nefiind de acord cu acest aspect.

„Nu se poate așa ceva! La beiuș nu a cerut nimeni adeverințe medicale pentru acești jucători. Vă bateți joc de copii! Totul a fost plănuit”, au strigat în cor cei prezenți de la Beiuș.

Regulamentul prevede ca echipele de juniori ce folosesc fotbaliști cu doi ani mai mici decât vârsta la care participă în competiție sunt obligate să le scoată acestora adeverințe medicale eliberate de medicina sportivă. Cum bihorenii nu au avut astfe lde adeverințe, sebeșenii au semnalat acest aspect oficialilor partidei, care le-au dat dreptate și au consemnat rezultatul de 3-0 în favoarea gazdelor, scor care permite Sebeșului să facă pasul la faza zonală.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. In jocul retur al barajului juniorilor A1 ACS Surianu Sebes-BIHORUL BEIUS ,care trebuia sa se dispute sambata,lucrurile au stat in felul urmator:brigazii de arbitrii care trebuia sa oficieze acest joc i-au fost prezentate legitimatiile de joc(toate in regula) si adeverintele eliberate de policinica sportiva (in copie) pt.fiecare jucator in parte,asa cum prevede regulamentul competitiei dar brigada de arbitrii a refuzat sa le ia in considerare si nu a dat drumul la joc,fapt total nejustificat(lucru care se va dovedi Luni la sediul FRF).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.