Prezentare Surianu Sebes37Ratarea promovării în sezonul trecut nu i-a calmat pe oficialii clubului Șurianu Sebeș. Echipa condusă de Daniel Popa a bifat deja câteva transferuri importante, iar discuțiile sunt deschise pentru o altă serie de jucători și antrenori.

Șurianu Sebeș a bifat deja câteva transferuri interesante, iar aici îi putem aminti pe Radu Ștefan și Marius Neagu de la Metalurgistul Cugir, Bogdan Oniche (Performanța Ighiu), iar pe lista sebeșenilor se mai află nume precum Nicușor Bănică (Mureșul Vințu de Jos), Adrian Potopea (Performanța Ighiu), George Toma (Performanța Ighiu), Cosmin Oltean (ASC Pianu 2013) în vreme ce la capitolul despărțiri ar putea figura numele celor doi antrenori Mihai Manea și Raul Oargă (totul depinde de decizia sponsorului Armando Popescu), Vlad Ignat, Borșoi, I. Grozav (toți ar putea pleca la Viitorul Sântimbru), în vreme ce o parte din lotul Aiud s-ar putea „muta” la Metalul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Mihai Dăscălescu principal, Doru Oancea director tehnic

Președintele Daniel Popa își pregătește deja mutările în cazul în care Armando Popescu, Mihai Manea și Raul Oargă vor pleca de la echipă, discutand deja cu Mihai Dăscălescu pentru funcția de antrenor principal, în vreme ce Doru Oancea va ocupa și el o funcție în cadrul echipei, cel mai probabil urmând să fie numit director tehnic.

Nu este exclus ca pe lângă Mihai Dăscălescu o parte din jucătorii Unirii să ajungă la Șurianu Sebeș.

Lăcătuș sau Marcu împrumutați la Liga a III-a

Lotul echipei Șurianu Sebeș este numeros la capitolul jucători tineri și valoroși, iar o parte din aceștia ar putea fi împrumutați la Liga a III-a. Dragoș Pop, Ludwig, Marcu, Lăcătuș, iar lista poate continua sunt doar câteva exemple de fotbaliști talentați.

Cum la Liga a IV-a se joacă doar cu un junior în teren, nascut 1997 sau mai mic, cel mai probabil este ca unul dintre Adrian Lăcătuș sau Claudiu Marcu ar putea fi redirecționați către una dintre cele patru  formatii de Liga a 3-a din judetul nostru.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Cataline, singurul adevar din articolul asta e ca Surianu Sebes se pregateste de promovare. Restul…Pai tu crezi ca solutia pentru promovare e asta pe care o scrii tu ? Ma faci sa rad! Sau articolul asta e un pamflet si trebuie tratat ca atare ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.