Fetivitate de Premiere AJF Alba438După calificarea neașteptată obținută la ”masa verde” în faza zonală a Campionatului Juniorilor A1, Șurianu Sebeș și-a manifestat interesul de a găzdui acest turneu, lucru agreat în Federația Română de Fotbal care a ofeit acest drept echipei din Arini. Astfel, weekend-ul care urmează se anunță unul extrem de interesant și plin de fotbal în Parcul Arini, urmând să participe Șurianu Sebeș, Industria Sârmei Câmpia Turzii, Progresul Șomcuta Mare și Victoria 2008 Carei.

O nouă performanță pentru județul Alba, care în actualul sezon a primit dreptul de a găzdui turneul zonal al Juniorilor A1. Șurianu Sebeș, campioana județului Alba în acest sector juvenil va fi gazda etapei zonale, la meciurile programate, vineri, sâmbătă și duminică, pe baza sportivă din Parcul Arini.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pe lângă campioana din Alba, vor mai participa echipele campioane din județele Cluj, Maramureș și Satu Mare.

Iată programul jocurilor:

  • Vineri: Victora 2008 Carei – Progresul Şomcuta Mare (ora 16.00); ŞURIANU SEBEŞ – Industria Sârmei Câmpia Turzii (ora 18.00);
  • Sâmbătă: ŞURIANU SEBEŞ – Progresul Şomcuta Mare (ora 16.00); Victoria Carei – Industria Sârmei Câmpia Turzii (ora 18.00);
  • Duminică: Industria Sârmei Câmpia Turzii – Progresul Şomcuta Mare (ora 10.00); ŞURIANU SEBEŞ – Victoria 2008 Care

Vă reamintim că echipa pregătită de Ionuț Grozav s-a calificat în această fază, după ce a învins la ”masa verde” în returul cu Bihorul Beiuș, făcând contestație asupa dreptului de joc a unor fotbaliști de la echipa din Bihor.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Cum sa organizati cu terenul ala de doi bani faza zonala ?. Cum ati reusit sa va calificati dupa o “crima cu premeditare” in dauna bihorului. Bata va Dumnezeu de hoti, dar asa vreti sa castigati , nu pe teren , ci pe telefoane, chiar vreti sa pacaliti lumea ca sunteti profesionisti, cand vai de mama voastra ca numai furtusaguri aveti in cap. O sa platiti scump hotia, bata va Dumnezeu!.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.