rapid-cfr-teius-olimpia-aiud35Surpriză în Liga a 4-a, etapa a 9-a. Soda Ocna Mureș nu a reușit să câștige o deplasare relativ facilă, pe terenul vecinei Fortuna Lunca Mureșului, meciul terminându-se la egalitate, scor 2-2. Mai mult de atât, fotbaliștii pregătiți de Pereat și Maier au fost aproape să piardă, dar au egalat în min. 89, cu toate că în prima repriză au avut 3 bare. Olimpia Aiud a câștigat cu 2-1 la ”lanterna roșie” Gaz Metan Valea Lungă.

  • Fortuna Lunca Mureșului – CS Ocna Mureș 2-2 (0-1). Au marcat: Morea (67, 88) / T. Cristea (17), Dandoș (89).

Meci nebun la Lunca, unde gazdele au reușit să revină în meci după ratările ocnamureșenilor din prima repriză și au punctat de două ori prin Morea, fotbalist trecut pe la Ocna în returul campionatului trecut. Soda a egalt prin Dandoș în min. 89 și a scăpat de o înfrângere usturătoare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

fortuna

ocna

  • Gaz Metan Valea Lungă – Olimpia Aiud 1-2 (1-1). Au marcat: P. Lața (20 – gol de la mijlocul terenului) / Oltean (30), Drăgoi (55).

Olimpia Aiud a avut emoții în deplasarea de la Valea Lungă, însă a reușit să plece cu toate cele 3 puncte de pe terenul ”lanternei roșii”. Golul de 3 puncte a fost marcat de Drăgoi, fotbalist care a intrat pe teren în locul accidentatului Felindean. Lața a marcat un gol de la centrul terenului.

gaz-metan

olimpia

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.