Performanta Ighiu-Metalurgistul Cugir3Chiar dacă multă lume îi cânta prohodul după ce a ratat și a 3-a șansă de a face pasul în Liga a 2-a, Metalurgistul Cugir își continuă activitatea. Călin Moldovan a fost reconfirmat în funcția de antrenor, acesta urmând să sune adunarea săptămâna viitoare. În aceste momente, oficialii clubului, alături de antrenorul Călin Moldovan lucrează încontinuu pentru a transfera jucători, după exodul de fotbaliști plecați. Surse credibile și apropiate clubului de sub Drăgana ne-au precizat că ar urma să aibă loc și o rocadă în compartimentul administrativ, iar Bogdan Petric va ocupa funcția de președinte în locul lui Ciprian Pahone.

După ce incertitudinea viitorului a plutit puțin deasupra stadionului din Cugir, oficialii formației au strâns rândurile și s-au pus pe treaba. Călin Moldovan a fost reconfirmat în funcția de antrenor, acesta urmând să se afle la al 2-lea sezon pe banca Metalurgistului. Lotul se va reuni săptămâna viitoare, oficialii echipei aflându-se în discuții avansate cu mai mulți fotbaliști.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ovidiu Vezan – bomba verii sub Drăgana?!

Unul dintre fotbaliștii care poartă discuții cu clubul din județul Alba este Ovidiu Vezan, un nume important din fotbalul românesc, jucător care a îmbrăcat tricourile echipelor UTA Arad, Minerul Lupeni, Jiul Petroșani, Internațional Curtea de Argeș, Săgeata Năvodari sau Farul Constanța. Mijlocașul ofensiv are 150 de meciuri jucate la nivelul Ligii 1 și a 2-a, fiind un fotbalist care cucereșete tribunele cu evoluțiile sale.

Bogdan Petric… urcă în tribună?!

Actualul manager general al echipei Metalurgistul Cugir, Bogdan Petric este foarte aproape de a părăsi banca tehnică. Însă nu pentru a pleca din cadrul clubului, ci pentru a deține funcția cea mai înaltă, cea de președinte. După o muncă foarte bună depusă încă din Liga a 4-a, meritele lui Bogdan se văd, iar potrivit unor surse, este persoana vizată să ocupe scaunul de președinte al Metalurgistului Cugir.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.