13474228_1150188891700464_1338030966_nDupă ce a abandonat Unirea Alba Iulia, finanțatorul Mihai Hauptkorn este aproape e o revenire la Sportul Petrești, echipă pe care a finanțat-o până la promovarea în Liga IV-a, dar pe care a părăsit-o din cauza unor conflicte interne. 

De câteva săptămâni bune, omul care a garantat finanțarea Unirii Alba Iulia este de negăsit, iar formația din Cetatea Marii Uniri stă pe un butoi cu pulbere. Fotbaliștii au restanțe salariale, iar Mihai Hauptkorn nu și-ar fi anunțat nici măcar plecarea de la Unirea Alba Iulia. Conform unor surse apropiate de clubul albaiulian acesta nu a mai răspuns brusc la telefoanele sosite din partea celor care conduc clubul, iar de curând surse apropiate de Sportul Petrești susțin că acesta este foarte aproape de o reîntoarcere la echipa pe care a construit-o în urmă cu un sezon.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Contactat, Mihai Hauptkorn a negat pentru un moment informațiile conform cărora s-ar întoarce la Petrești. „Deocamdantă nu mă întorc la Petrești”, a fost mesajul scurt al omului de afaceri.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.