futsal sebesA trecut un deceniu de când fotbalul de sală a fost dat uitării la Sebeș, însă comunitatea își aduce cu drag aminte de duelurile din prima ligă a futsal-ului, când o mână de brazilieni și fotbaliști din naționala României încântau publicul. Fotbalul de sală este într-o continuă ascensiune în România, iar Sebeșul, mai exact administrația locală din muncipiu își dorește să renască acest sport la nivel local, cu planuri mărețe și participare în Liga 1. Aceste informații sunt venite pe surse, însă proiectul poate să prindă contur în următoarea perioadă.

După un an în Liga Națională de Handbal Feminin, HC Alba Sebeș a dezamăgit și în sufletul sebeșenilor a rămas un mare gol, sportul principal al municipiului aducând un gust amar. Pentru a șterge această contrperformanță, edilii Sebeșului, împreună cu mai mulți factori din mediul privat își doresc renașterea echipei de futsal, proiect care poate să prindă contur în perioada următoare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Se dorește fotbal de sală la nivel înalt în Sebeș, cu o echipă în Liga 1 și participre în Liga Campionilor în viitor. Proiectul este în picioare și are șanse foarte mari să fie demarat”, a declarat pentru Absport.ro o persoană apropiată acestui proiect.

Informația nu a putut fi confirmată, cel puțin momentan, de către autoritățile locale din Sebeș, însă futsalul pare să fi luat avans în fața handbalului în ceea ce privește finanțarea și susținerea sportului la nivel înalt.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.