Metalurgistul Cugir-Performanta Ighiu41Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia ar putea să-și extindă nivelul de implicare în comunitate. Dacă în prezent universitatea se implică în baschet, tot mai multe voci din județ vorbesc despre un parteneriat între UAB și o echipă din Liga a III-a. 

Conform acestor surse, finanțarea Universității ar fi una substanțială, iar echipa ar urma să se lupte pentru promovarea în Liga a II-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cel mai probabil rectorul Daniel Breaz își va îndrepta atenția spre Performanța Ighiu, echipă ce se pare că va evolua în continuare la Alba Iulia, iar ca formă legală, cel mai probabil cele două entități vor semna un acord de asociere pentru ca totul să de desfășoare într-un cadru legal.

Se diminuează bugetul la baschet?

Tot mai multe surse susțin că finanțarea echipei de fotbal va afecta și performanțele echipei de baschet, formație ce va avea un buget mai mic.

Rămâne de văzut în ce mod se va concretiza eventualul parteneriat între Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și Performanța Ighiu, însă cert este faptul că zvonul a ajuns la urechile iubitorilor de fotbal, iar ideea de a avea din nou o echipă în eșalonul secund bucură întreaga suflare a fotbalului județean.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.