Viitorul Santimbru-Inter Ciugud1La partida de cupă dintre Viitorul Sântimbru și Șurianu Sebeș a avut loc un scandal în care au fost implicați Ovidiu Hulea și fiul acestuia Adrian Hulea, respectiv brigada de arbitri condusă de Sergiu Popa. La finalul partidei, liderul Ligii a 4-a a solicitat lovitură de pedeapsă pentru un presupus henț în careu, centralul a lăsat jocul să continue, iar oficialii echipei de la Galtiu au explodat și meciul a fost întrerupt.

Ovidiu Hulea și fiul acestuia, Adrian Hulea au fost trimiși în afara terenului de către central pentru proteste și injurii, însă Hulea senior a refuzat să părăsească spațiul de joc. Tenisunea a atins cote alarmante, iar Sergiu Popa a indicat 3 minute pentru ca oficialul AJF Alba să iasă afară, în caz contrar urmând să întrerupă partida.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În cele din urmă Ovidiu Hulea a ieșit de pe teren, iar în urma acestor incidente, având în vedere că nu s-a aflat la a 2-a abatare, vicepreședintele AJF Alba a fost suspendat din activitate timp de 24 de luni.

Fiul acestuia, Adrian Hulea a primit o lună de suspendare și 50 de lei penalități.

Adunarea Generală va decide ce se va întâmpla cu Ovidiu Hulea!

În luna mai, când va fi convocată Adunarea Genrală a AJF Alba se va decide soarta vicepreședintelui Ovidiu Hulea. În cazul în care membri afiliați își doresc ca acesta să continue – pedeapsa îi va fi anulată, iar dacă nu se întâmpla acest lucru, Hulea va fi dat jos din funcția pe care a obținut-o prin vot în urmă cu doi ani.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

21 COMENTARII

 1. :))))) ce sa caute in fotbal?ca performante nu or sa faca veac!promovare pa!daca nu pot iesi in evidenta prin jocul in sine ,macar circ sa fie!cat mai pot sa il faca si pe ala!

 2. Ce inseamna titlul asta bai marionetelor? Mai bine ati sapa sa vedeti cine cum si de ce i-a “exclus” din fotbal? Dar cred ca stiti foarte bine!

 3. pai nu stiu cum saracia a ajuns vicepresedinte si cine l a pus ,de cel putin 10 ani numai circ face la meciurile echipei santimbru,ce naiba poate hulea asta sa faca pt fotbalul judetean,este o ,,buba,,ce trebuie tratata ca atare,ti ai aratat inca o data ce poti ,auzi ca ,,vicepresedintele ajf,Doamne fereste

 4. De ce va e ciuda pe Hulea? Nu sunt din Santimbru stati linistiti,e un tip care pune suflet si poate asta e felul lui de a se exprima,corect e gresit,dar e unu care pune suflet si a reusit sa uneasca un grup unit acolo si sa aiba rezultate cu bani putini,va intreb eu un lucru minor,daca ati fi voi in locul lui ,dupa atata munca sa ajunga unde a ajuns nu e normal sa ai si nervii astia? Poate gresesc dar incercati sa va puneti in locul lui……nu sunt avocatul lui si nici nu tin cu Santimbru…… Oricum respect Sebes,Vint,Santimbru si nu numai……..Lasati rautatiile…….

 5. Intradevar când esti intr-o functie de vicepresidente and nu poți sa faci ce a facut domnul hulea cu brigada de arbitri atât la meciul cu sebesul cat si la meciul cu pianu dar acest popa segiu este un increzut si un arogant si sa nu vezi un penalty cat casa poporului ori e rea intentie ori asta e valoarea acestui băiat care culmea mai prinde meciuri si la liga a2a

 6. N-are ba ce cauta in fotbal un om care le spune adevarul in fata la cinstitii (?! 😛 ) astia de arbitri! Fotbalul e al jmecherilor, al c******* cu fluier si steag, al aranjamentelor, al amenzilor platite de fraierii la care le trebuie sa tina echipe de fotbal in judet!

 7. De ce nu intreaba nimeni nota acordata arogantului si jmecherului de Popa Sergiu?Am fost la meci,s a vazut de la distanta arbitrajul tendentios, pina si finantatorul celor din Sebes,Dl.Armando a recunoscut ca a fost penalty la faza Sîntimbrenilor.Cine e Popa Sergiu de si permite sa si bata joc,inca si retribuit de cei 22 de jucatori?Spor la treaba AJF cu jocurile murdare.Nota arbitrului va rog!!!!

  • Asta ce înseamnă? Că în meciul Sintimbru-Sebes o fi ținut cu gazdele și toți care am fost la meci suntem orbi? Plimbați ursu hahalerelor!

 8. Domnule Hulea, sunteți de 2 ani vicepreședinte al AJF Alba și nu ați făcut nimic altceva decât să vă ocupați în continuare de echipa dumneavoastră și să denigrați instituția a cărui vicepreședinte sunteți.
  1. Nu s-a votat nimic pe sub masă, s-a votat regulamentul făcut de Iani Mitracu, Dumnezeu să-l ierte și a fost votat de către toți membrii biroului executiv, inclusiv dumneavoastră, toți membrii având regulamentul disciplinar înainte de ședința, pentru a-l consulta.
  2. De 2 ani de zile nu ați făcut absolut nimic pentru comisia județeană a arbitrilor, gen: să participați măcar la o ședință a arbitrilor (din cele 5 subcomisii) în care să încercați prin ideile dumneavoastră să transmiteți un mesaj constructiv. Nu ați făcut decât rău, iar aici mă refer că inclusiv arbitrii care erau, s-au lăsat tocmai din cauza comportamentelor huliganice pe care dumneavoastră si ceilalți conducători de carton îl aveți.
  3. AȚI FOST RENUMERAT PENTRU FIECARE ȘEDINȚĂ DE BIROU EXECUTIV LA CARE AȚI PARTICIPAT, iar aceia sunt singurii bani pe care nu doar dumneavoastră îi primiți, ci și ceilalți membrii de birou executiv. deci mințiți din 2 puncte de vedere aici (1. ati primit bani și 2. toti membrii biroului ati primit).
  4. NICĂIERI ÎN LUMEA ASTA NU S-AU SANCȚIONAT ARBITRII CU ALTCEVA DECÂT CU REȚINERE DE LA DELEGĂRI. nu există altă sancțiune nicăieri în lume indiferent de ligă sau competiție. Oricum sunt foarte puțini arbitri și e foarte greu fie atrași alții noi datorită vouă, partea financiară nu este un stimulent suficient, pentru că dacă era…erau 300 de arbitri cel putin. Oare de ce nici măcar jucătorii de la echipele de juniori sau seniori nu vor să vină la arbitraj? nici măcar atunci cand isi dau seama ca nu vor ajunge fotbalisti de liga 1-2-3. PENTRU CĂ VĂD CUM SUNT TRATAȚI ARBITRI.
  4. In tot turul cât ați fost lideri pentru că nu ati fost băgati in seamă de adversari , arbitrii erau foarte buni, erau din anglia, nu? acum in retur pentru că toti vor să vă bată, sau sunt stimulați de alte echipe, arbitrii sunt de vină brusc și dintr-o dată. GREȘIȚI RĂU.
  5. Cum ați luptat să schimbați arbitrajul? ati adus măcar un arbitru cursant? sau ați incercat în vreun fel să atrageți copiii spre arbitraj? NUUU, i-ați gonit. Păi cum să îi atragă președinții de subcomisii la arbitraj? pentru ce să se lupte să convingă copiii să vină la arbitraj (PS: Președinții de subcomisii NU SUNT RENUMERAȚI PENTRU MUNCA SĂPTĂMÂNALĂ PE CARE O FAC), o fac din pură pasiune si iubire pentru acest hobby. PUNCT domnule hulea…și de la capăt….pentru că oamenii ca dumneavoastră nu se lasă niciodată, dimpotrivă…se lasă cei buni și aici mă refer la arbitri,observatori și conducători.
  6. Sunt multe de spus despre dumneavoastră dar nu vreau să vă întrec la numărul de caractere.

 9. “Nu o fii omul de casa” dar cu se face ca exact la o zii dupa incidentele din cupa exact el este delegat la meciul sebesului, oare ne mai exista nici un alt arbitru….?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.