Un alt fotbalist care a renunțat la Performanța Ighiu după plecarea lui Adorian Himcinschi, Szabolcs Szekely a ajuns la un acord cu Cetate Deva. Aiudeanul va fi coleg în Cetatea Devei cu alți doi foști coechipieri de la Ighiu – Roberto Bodea și Andrei Făgărășanu, formația din Hunedoara având ca obiectiv promovarea în Liga a 2-a. Szekely s-a declarat atras de proiectul pe care i l-au prezentat oficialii deveni. 

Dacă Performanța Ighiu a transferat de la Deva 3 fotbaliști, acum a venit rândul echipei din județul Hunedoara să apeleze la jucători de la Ighiu. Astfel, după Roberto Bodea, care a ajuns în toamnă la Deva, Szabolcs Szekely a fost atras și el în proiectul condus de Cristian Bobar, precum și Andrei Făgărășanu, care se întoarce la Cetate Deva, după un tur de campionat la Performanța Ighiu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Se anunță un proiect frumos și mă bucur că voi face parte din el! Din discuțiile pe care le-am avut mi se pare un proiect ok! Vor să aducă jucători experimentați pentru a lutpa pentru promovare. Am vorbit și cu Bodea și cu Făgărășanu, care mi-au spus numai lucruri bune despre echipă și aștept cu nerăbdare să lupt pentru Deva”, a declarat Szabolcs Szekely.

Atacantul aiudean a fost ”repatriat” de către Adorian Himcinschi în urmă cu un an, când a lăsat UTA Arad pentru Performanța Ighiu. Acesta și-a reziliat contractul cu Ighiul imediat după ce Adorian Himcinschi a fost demis.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.