SZEKELY-SZABOLKSAiudeanul Szabolcs Szekely, fotbalist la UTA Arad speră ca în noul an să fie ferit de accidentări pentru a reveni la forma care l-a făcut celebru. Cu doar 3 goluri izbutite în turul de campionat, Szabi așteaptă o perioadă prolifică, însă marea lui dorință pentru anul 2016 este să își întemeieze o familie.

Cu toate că s-a acomodat la UTA Arad și a fost bine primit de fanii ”bătrânei doamne”, deși a evoluat la rivalii din Banat :), Szekely nu a avut parte de un sezon extraordinar la Arad în Liga 2-a. Acest fapt este motivat și de o accidentare pe care a suferit-o aiudeanul în vară, din cauza căreia a ratat pregătirea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Lucrul primordial pentru 2016 este să îmi întemeiez o familie. Fotbalistic vorbind, vreau să încep să dau din nou goluri multe, să ajut UTA și să revin la forma mea din trecut, să fiu ferit de accidentări. Bineînțeles că îmi doresc și să promovez cu UTA în prima liga, dar să fim sănătoși că altfel nu se poate”, a precizat Szabolcs Szekely, atacantul UTA-ei Arad.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.