teius petrestiChiar dacă mulți i-au cântat prohodul, Rapid CFR Teiuș a făcut eforturi mari și a reușit să găzduiască duelul cu Sportul Petrești, încheiat cu scorul de 2-0 (0-0), în favoarea petrifălenilor, după golurile marcate de M. Lăcătuș (58), Albu (73). Cu o echipă de copii strânsă în jurul experimentatului portar Georgian Costea și a mijlocașului Raul Domșa, Rapid CFR nu a abandonat, cel puțin pentru moment Liga a 4-a și s-a prezentat decent la duelul de acasă cu nou-promovata Sportul Petrești. 

Cu Costea și R. Domșa cei mai experimentați fotbaliști din tabăra Teiușului, Rapidul a reușit să reziste o repriză în fața petrifălenilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Nimeni nu se aștepta ca duelul să aibă loc, brigada de arbitri de la Ocna Mureș a fost revocată și a fost trimisă una din Alba Iulia, Sportul Petrești nu și-a rezolvat toate transferurile pe motiv că nu are nevoie la primul duel din campionat, însă până la urmă meciul s-a disputat.

Sportul Petrești, nou promovată în Liga a 4-a a reușit să câștige prima etapă, impunându-se cu 2-0, prin golurile marcate de M. Lăcătuș (58) și Albu (73).

Rapid CFR Teiuș: G. Costea – 9. A. Breaz, B. Perța, Vaida, R. Domșa, M. Avram, Oniță, Boco, B. Popa, D. Lazăr, A. Mara. Rezerve: Dumitrean, Ciocan. Antrenor Ioan Lupean.

Sportul Petrești: Barzog – Albu, Gavriluță, Mirca, N. Schiau, I. Muntean, M. Lăcătuș, Stancu, Haiduc, Sava, Homorozan. Rezerve: Dobre, Boromiz, Rahovean, Urian, Drăgan. Antrenor Constantin Avram.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.