Ieri la Blaj s-a disputat întâlnirea amicală dintre CIL, locul 5 în Liga a IV-a și liderul seriei 1 a Ligii a V-a, Voința Stremț. A fost un test util de verificare pentru ambele formații în vederea debutului returului de campionat. 


CIL Blaj – Voința Stremț 2-0.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Întâlnirea amicală disputată ieri la Blaj a fost a fost controlată aproape în totalitate de formația din eșalonul superior, CIL. Mult mai experimentați, blăjenii au deschis scorul repede prin reușita lui Moldovan din minutul șapte. În minutul 73, Ioo a transformat cu siguranță o lovitura de la 11 metri pentru 2-0. Portarul Golosie a făcut adevărate minuni în poarta vizitatorilor, acesta salvând câteva goluri ca și făcute și astfel prin intervențiile sale a limitat proporțiile scorului. Din ambele garnituri au lipsit o serie de jucători importanți, de la CIL, Comănici, Mănășturean și Văidean, iar de la Voința, frații Crețiu,Muntean și Morușcă.


Echipele trimise în teren de către cei doi antrenori au fost:

CIL BLAJ: Damian, Ciugudean, Ioo, Pop ( ex. Dalia Sport Daia) Popa (ex. Unirea Florești) Pintea, Moldovan, Șerban, Țene, Ursu, Manta. Au mai intrat: Cioancă, Crăciun, Anușcă, Plăcintaru, Pădurean, Sabău ( ex. Tineretul Șona)
Antrenor: Septimiu Boancăș

Voința Stremț: Golosie, Cămărașan, Antal, Popa, Cetean, Rancea, Fostoc, Cerghedean, Rus, Țurcanu, Tonevici. Au mai intrat: Mara, Mitrea, Coco Crișan.
Antrenor: Ovidiu Coardoș


În această săptămână CIL Blaj va juca un meci amical la Aiud, cu Olimpia, iar Voința se va deplasa la Cricău pentru întâlnirea amicală cu C.S. Navobi.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.