bogdan andone 1Dacă Nicolae Stanciu a adus titlul Ligii I în Alba doi ani la rând, în acest sezon a venit rândul altui reprezentant al județului nostru să îmbrace tricoul de campion. Este vorba despre Bogdan Andone, secundul lui Marius Șumudică la Astra Giurgiu, dar ți fotbalist activ la echipei din Liga a 5-a, Seria a 2-a, Sportul Livezile, formație alături de care Bogdan poate bifa al doilea titlu într-un singur sezon :).

Bogdan Andone a asigurat interimatul Astrei în momentul în care Șumudică a fost suspendat. Acesta provine din Aiud și este fratele lui Radu Andone, un personaj mai cunoscut în fotbalul județean. Bogdan Andone a avut o carieră strălucitoare și a bifat echipe precum Rapid Bucurețti sau Sportul Studențesc, însă și experiențe în fotbalul străin.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Bogdan Andone nu a renunțat definitiv la cariera de fotbalist, acesta fiind legitimat în prezent la Sportul Livezile, liderul Seriei a 2-a din Liga a 5-a a fotbalului din Alba. Astra Giurgiu a ajuns campioană a României cu două etape înainte de final, având un parcurs aproape perfect în întrecerea internă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.