Performanta Ighiu-Metalurgistul Cugir79După o pauză prelungită, survenită în urma decesului fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng, Seria a 4-a din Liga a 3-a pornește din nou la drum. Marți, ora 18.00, capul de afiș al etapei cu numărul 27, îl constituie derby-ul județului Alba dintre Metalurgistul Cugir și Performanța Ighiu. Aflate la egalitate de puncte înaintea duelului direct, ambele formații speră la un rezultat bun, însă cine va ceda în această lupta își poate lua ”Adio” de la gândurile promovării.

Ambele echipe au fost lideri, însă doar pentru  etapă în Seria a 4-a, rezultatele nefaste permițându-i formației ASU Poli Timișoara să rămână la conducerea seriei. Metalurgistul Cugir a traversat o perioadă cu 3 rezultate negative, însă și-a revenit și a ajuns din nou la 4 puncte în spatele liderului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De cealaltă parte, Performanța Ighiu a clacat în cel mai bun moment al său, pierzând derby-ul pentru supremație cu Poli, iar în etapa trecută a remizat pe teren propriu cu ”lanterna roșie”, Millenium Giarmata.

Cu toate astea, ambele echipe și-au anunțșat intenția de a câștiga acest meci, fapt pentru care ”derby de Alba” se anunță un duel extrem de interesant, definitoriu pentru clasarea pe poziția secundă a clasamentului.

„Poate fi considerat un derby județean, de clasament, dar pentru noi contează doar punctele, e clar ca vrem să câștigăm. Există doar o rivalitate pur sportivă, nimic altceva! Ne așteaptă un joc dificil cu o echipă care a avut rezultate bune în special în retur, dar sunt convins că vom câștiga jocul”, a precizat Călin Moldovan, antrenorul Metalurgistului Cugir, care va avea întreg lotul la dispoziție pentru meciul de mâine.

De cealaltă parte, Adorian Himcinschi speră la o revenire de orgoliu a băieților săi, și un duel sportiv pe Cugir Arena.

”Un derby județean, joc în care se poate întâmpla orice, sperăm la un meci bun și să ne întoarcem cu punct sau puncte de la Cugir”, a declarat Adorian Himcinschi, antrenorul Performanței Ighiu, ce nu se va putea baza pe serviciile juniorului Bărculeț – suspendat.

La meciul de mâine și-au anunțat prezența foarte mulți oameni din fotbalul județean, și nu este exclus ca duelul ditnre Cugir – Ighiu să se desfășoare cu casa închisă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.