Industria Galda de Jos-Surianu Sebes11Vineri a fost ultima zi de înscriere în competițiile organizate de Asociația Județeană de Fotbal Alba, termenul fiind prelungit pentru echipele din Liga a 5-a și pentru juniori. Surprinzător sau nu, toate formațiile cu drept de joc în Liga a 4-a și-au confirmat prezența, inclusiv Sportul Petrești și Rapid CFR Teiuș, ultima cu probleme mari de ordin organizatoric și financiar. Așadar, Gaz Metan Valea Lungă va fi nevoită să își câștige acest drept prin promovare, sistemul la Liga a 5-a cel mai probabil va fi încurcat deoarece mai multe echipe vor pune lacătul pe activitate și lupta pentru supremație se anunță mai dificilă ca niciodată.

Liga a 4-a va avea configurația normală cu toate cele 16 echipe cunoscute la finalul sezonului trecut. Chiar dacă Sportul Petrești a renunțat la prima ligă din Alba, oficialii petrifăleni s-au răzgândit pe ultima sută de metri și au înscris echipa în elita fotbalului județean. La fel a procedat și Rapid CFR Teiuș, formație la care plutea un puternic aer de incertitudine din cauza problemelor financiare și de lot.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Astfel, sezonul 2016-2017 va lua startul cu următoarele 16 formații: Șurianu Sebeș, Viitorul Sântimbru, Euro Șpring, CS Ocna Mureș, Dalia Sport Daia Română, FC Transalpina 2014 Șugag, Unirea Alba Iulia, Inter Ciugud, Viitorul Spicul Daia Română, CIL Blaj, Rapid CFR Teiuș, Olimpia Aiud, Energia Săsciori, Industria Galda de Jos II, Fortuna Lunca Mureșului și Sportul Petrești. 

După mutările efectuate în perioada de pregătire, Șurianu Sebeș pare să aibă prima șansă la câștigarea campionatului, însă ultimele sezoane din fotbalul județean au fost etrem de încinse și disputate și toate formațiile au demonstrat că pot să pună probleme oricăror echipe.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.