Printr-un proiect care a trecut de votul Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal, fiecare membru afiliat din Liga a 2-a, Liga a 3-a, Fotbal Feminin, Futsal și Juniori va primi câte o cameră video pentru înregistrarea partidelor. FRF își dorește prin această măsură să taie suspiciunile asupra unor partide, să influențeze pozitiv arbitrajele și să ajute tehnicienii să apeleze la o bază de date privind jucătorii. În Alba vor beneficia de aceasă măsură – Unirea Alba Iulia, Metalurgistul Cugir (care transmite deja toate meciurile pe Absport.ro), Industria Galda de Jos, Performanța Ighiu (dacă va continua) și juniorii republicani.

Iată proiectul aprobat în comitetul executiv:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Aprobă cu unanimitate de voturi încheierea unui contract de achiziție camere video în valoare de 53.000 euro (TVA inclus). Fiecare membru afiliat va deține o cameră video pentru filmarea tuturor partidelor – juniori, Liga 3, Liga 2, feminin, futsal. Echipele gazdă vor filma și vor oferi filmarea și oaspeților. Multiple beneficii: o bază video de analiză pentru tehnicieni și de monitorizare a jucătorilor, arbitraje mai bune, mai puține speculații și certuri contraproductive fotbalului

Este un proiect interesant, însă care necistă și alte mijloace care să asigure înregistrarea partidelor. Este de lăudat implicarea federației în fotbalul semi-profesionist și de juniori, având în vedere că este a ldoilea proiect benefic petnru membri afiliați, după ce s-a dispus dotarea tuturor cluburilor cu defibrilatare, tot o măsură venită de la FRF.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.