Performanta Ighiu-Metalurgistul Cugir79Odată cu moartea fostului dinamovist Patrick Ekeng la meciul din campionat dintre Dinamo București și Viitorul Constanța s-a luat decizia ca întreg fotbalul profesionist să fie amânat. Astfel, în acest weekend se vor derula partidele care ar fi trebuit să se desfășoare sâmbăta trecută, iar etapa a 27-a, în care este programat ”Derby de Alba” în Liga a 3-a între Metalurgistul Cugir și Performanța Ighiu va avea loc marți, de la ora 18.00.

Așteptat cu sufletul la gură de toți iubitorii fotbalului județean, derby-ul județean din eșalonul terț dintre Metalurgistul Cugir și Performanța Ighiu va avea loc abia marți, de la ora 18.00, pe Cugir Arena. Microbiștii s-au bucurat după ce FRF a devansat etapa intermediară și meciul dintre echipele de vârf ale Seriei a 4-a in Liga a 3-a a fost reprogramat în weekend, însă odată cu tragedia ”Ekeng” fotbalul s-a oprit în loc și etapa cu numărul 27 a fost reprogramată pentru marți, 17 mai, de la ora 18.00.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Metalurgistul Cugir a bifat două succese consecutive, revenindu-și după 3 etape seci, iar echipa pregătită de Călin Moldovan își dorește să treacă din nou pe poiția secundă a clasamentului, ocupată tocmai de Performanța Ighiu, însă protagonsitele derby-ului județean se află la egalitate de puncte.

„Noi nu avem rivalități în fotbal. Nu este niciun derby pentru noi acest meci. Le fel ca în partidele precedente ne dorim mult victoria. Am demonstrat c ăatunci când avem întreg lotul la dispoziție suntem o adevărată forță!”, a precizat Călin Moldovan.

De partea cealaltă, Adorian Himcinschi așpteaptă o zvâcnire de orgoliu a elevilor săi, care au avut rezultate dezamăgitoare în ultimele două etape.

„Este un derby județean! Aștept o tresărire de orgoliu din partea băieților mei într-o dispută plină de fair-play. Îmi doresc ca cel mai bun să câștige!”, a precizat Adorian Himcinschi, antrenorul Performanței Ighiu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.