Dezamăgit de startul ratat de sezon, primarul comunei Ighiu, Traian Rusu a mărturisit că nu va renunța la echipa prezidată de Gheorghe Dănilă, însă rămâne să discute și cu ceilalți aleși locali pentru a găsi soluția și suma decentă pentru finanțarea formației din Ighiu. 

Îmbătați cu aerul promovării echipa din Ighiu s-a desumflat repede, iar acum conducătorii echipei și ai comunei caută soluții pentru revigorarea formației din județul Alba, o grupare ce se află în derivă după ce nu mai puțin de nouă jucători au reziliat contractele până în acest moment.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Rămâne de văzut dacă vom continua sau nu! Cred totuși că nu vom renunța, dar va trebui să reducem din cheltuieli. Să vedem, trebuie să discutăm și cu cei de la echipă, dar și cu consilierii locali, în principiu nu renunțăm”, a declarat Traian Rusu primarul comunei Ighiu.

Performanța Ighiu ar putea reînvia în această iarnă, Vasile Ursu a fost reconfirmat în funcție, însă rămâne de văzut dacă nu cumva și acesta va renunța la postul lui ținând cont de faptul că la ora actuală nu are un lot numeric, iar valoric acesta a scăzut considerabil.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.