Hidromecanica Sugag-Viitorul Santimbru Finala Cupei119Rămasă fără serviciile lui Radu Andone, Transalpina Șugag s-a reorientat repede pe piața antrenorilor, iar președintele Ioan Budin a întocmit o listă de posibili înlocuitori ai tehnicianului plecat la Unirea Alba Iulia.

Ioan Marcu a preluat interimatul la Șugag și are șanse reale să rămână pe banca tehnică a nou-înființatei Transalpina,  asta după ce oficialii șugăjeni s-au lovit de refuzul lui Dan Comșa, antrenor ce a renunțat la Viitorul Sântimbru din cauza serviciului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Nu vreau să mă grăbesc în numirea unui nou antrenor pentru că vreau să mă asigur că va fi decizia cea mai bună. Nu vreau să mai pățesc ca acum. Ne dorim un antrenor pe termen lung, e un proiect serios aici șa Șugag”, a declart Ioan Budin, președinte Transalpina Șugag.

Fane Fogoroși și Raul Oargă reprezintă alte două nume de pe lista oficialilor din Șugag, însă primul menționat pe listă are deja un angajament cu Mureșul Vințu de Jos, iar venirea acestuia la Șugag ar depinde situația divizionarei terțe.

În noul sezon al Ligii a IV-a, antrenorii sunt obligați să dețină minim licența C-UEFA pentru a putea antrena la nivelul acestui eșalon.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.