tibi-moldovan2ASC Pianu 2013 a reușit să dea o lovitură incredibilă din punct de vedere al imaginii. Un jucător cu 78 de meciuri în Liga1, 21 de goluri pe prima scenă fotbalistică a țării, a acceptat la 33 de ani să joace pentru gruparea antrenată de Ionuț Bărculeț și Răzvan Cocârcă.

Este vorba despre ex-uniristul Tibor Florian Modlovan, jucător ce a cunoscut gustul succesului la Unirea Alba Iulia sub comanda lui Relu Șunda.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am venit la Pianu de Jos pentru relația foarte bună pe care o am cu președintele clubului Claudiu Furdui. Noi suntem prieteni de mult și am acceptat să vin să joc pentru el. Recunosc că am avut mai multe oferte și de aici din Mureș, însă am refuzat”, a declarat Tibi Moldovan, cel care era aclamat de galeria „Black Warriors”, „Moldo-gol”.

Tibor Florian Moldovan vine ca jucător liber de contract și a putut fi înregimentat de gruparea „alb-verde” și nu ar fi exclus să evolueze în meciul de duminică cu liderul Viitorul Sântimbru.

În acest moment fostul atacant din Cetatea Marii Uniri a devenit un om de afaceri de succes în Târgu Mureș, unde conduce una dintre cele mai prospere agenții imobiliare.

În cariera lui, Tibi Moldovan a mai evoluat la Chimica Târnăveni, Unirea Alba Iulia, Dinamo București, Farul Constanța, Nyíregyháza Spartacus, Újpest Budapest (ambele din Ungaria), Gloria Bistrița, Luceafărul Oradea. A strâns 78 de meciuri, în care a marcat 21 de goluri în Liga 1, în vreme ce în eșalonul secund Tibi Moldovan a adunat 31 de prezențe marcând 15 goluri.

foto: liga2.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.