SZEKELY-SZABOLKSMutare importantă pentru Performanța Ighiu, după ce atacantul UTA-ei Arad Szabolsc Szekely și-a dat acordul de a evolua din retur sub comanda antrenorului Adorian Himcinschi. Szabi Szekely, fotbalist care a evoluat în Liga 1 alături de ACS Poli Timișoara s-a întors acasă, atacantul fiind originar din Aiud. Despărțirea de ”Bătrâna Doamnă” s-a făcut pe cale amiabilă.

Așa cum a anunțat în urmă cu puțin timp, Adorian Himcinschi a transferat o adevărată bombă! Aiudeanul Szabolcs Szekely, fotbalist care a contribuit la renașterea UTA-ei Arad s-a întors pe meleaguri natale, la Performanța Ighiu, echipă cu pretenții în Liga a 3-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Azi-dimineață m-am înțeles cu Adorian Himcinschi, mi-a prezentat proiectul, care este unul foarte interesant și am acceptat să vin. Faptul că se dorește promovarea în Liga a 2-a m-a determinat cel mai mult”, a declarat Szabolcs Szekely, noua achiziție a Performanței Ighiu.

Szekely a precizat că a semnat până în vară, însă este convins că va sta mai mult la clubul din Ighiu și se bucură foarte mult că s-a întors acasă.

”Mă bucur că am venit aproape de casă. Am fost plecat 16 ani, însă acum vrea să îmi întemeiez o familie și consider că am luat cea mai bună alegere. Nu sunt speriat de concurență deoarece acest fapt întărește echipa, iar cei mai buni jucători o să joace”, a precizat Szabi Szekely.

 

În această perioadă Szabolcs Szekely a avut parte de 5 oferte, inclusiv din eșaloanele superioare, însă a preferat să se întoarcă în județul în care și-a început cariera de fotbalist, unde vrea să revină pe scena a 2-a din fotbal alături de Performanța Ighiu.

La Ighiu, Szabolcs Szekely va evolua alături de fostul său coleg de la UTA Arad, Roberto Bodea.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.