Conferinta de presa sustinuta de clubul de fotbal Rapid Bucuresti, dupa numirea lui Ioan Ovidiu Sabau in functia de antrenor al echipei Rapid, in Bucuresti, luni, 18 iunie 2012. In imagine, Ioan Ovidiu SabauNăscut în 12 februarie 1968, Ioan Ovidiu Sabău a ales să evolueze pentru reprezentanta Ciugudului în Liga a IV-a, Inter Ciugud.

Cunoscut ca un monument de seriozitate, atât ca jucător, cât și ca antrenor, Ioan Ovidiu Sabău a fost legitimat aceste zile la AJF Alba și poate fi folosit în meciurile din Liga a IV-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La cei 47 de ani ai săi Ovidiu Sabău a demonstrat că încă mai poate evolua în meciurile demonstrative și a decis să ofere o mână de ajutor și formației antrenată de Adrian Bicheși.

Cel mai probabil Ovidiu Sabău va debuta duminică în meciul cu Euro Șpring.

A jucat 55 de meciuri la națională!

Ultima achiziție a Inter-ului are un CV bogat atât ca antrenor, dar și ca jucător. A evoluat în 55 de meciuri pentru „tricolori” și a reușit să marcheze opt goluri, în vreme ce la echipele de club a strâns peste 190 de prezențe pe prima scenă a fotbalului românesc. În străinătate a evoluat la Feyenord, Brescia și Reggiana.

Ca antrenor ,Sabău a pregătit ASA Târgu Mureș, Universitatea Cluj, Poli Timisoara, Rapid București și lista poate continua.

 sursa foto: sportnews.libertatea.ro

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.