223Mureșul Vințu de Jos continuă campania de achiziții. Astăzi oficialii echipei din Liga a IV-a au mai bifat un transfer. Este vorba de venirea experimentatului goalkeeper Nicușor Bănică, portar ce a bifat șapte partide în Liga 1, în tricoul echipei Universitatea Craiova.

Nicușor Bănică vine de la Minerul Motru, unde a făcut un tur bun de campionat, fiind remarcat chiar de Adorian Himcinschi în partida directă de la Motru, când goalkeeper-ul parat o lovitură de la 11 metri și s-a mai evidențiat în câteva rânduri în fața atacanților din Ighiu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Mă bucur că am reușit să-l convingem și pe Nicușor Bănică să vină la Vințu de Jos. Avem nevoie de experiența lui în retur și sperăm ca prin evoluțiile lui Mureșul să acceadă la barajul de promovare”, a declarat Valentin Groza, președintele de onoare a echipei Mureșul Vințu de Jos.

Noul portar al viceliderului, Nicușor Bănică are 32 de ani, acesta a jucat de-a lungul carierei la echipe precum Universitatea Craiova, Pandurii Târgu Jiu, ALRO Slatina, Poiana Câmpina, Minerul Lupeni, Drobeta Turnu Severin și Minerul Motru. Noul portar al vințenilor este cotat la 75.000 de euro pe site-ul transfermarkt.ro

foto: dâmbovitapenet.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.