pianu - vint35Rapid CFR Teiuș nu depune armele și încearcă să reziste în Liga a 4-a. Cu doar doi seniori la meciul cu Sportul Petrești, echipa din ”Gara Mare” a reușit să mai aducă un fotbalist experimentat, care să pună umărul la ”misiunea imposibilă” – aceea de a salva clubul de la retrogrdare, implict faliment. Gheorghe Râșniță, fotbalist polivalent, ce a mai evoluat pentru FC Micești, Viitorul Vama Seacă sau ASC Pianu 2013 a fost convins de Georgian Costea să se alăture grupului teiușean, urmând să debuteze etapa viitoare cu Fortuna Lunca Mureșului.

Gheorghe Râșniță a evoluat în returul sezonului trecut pentru ASC Pianu 2013, acesta fiind unul dintre fotbaliștii de bază ai echipei. Acesta a refuzat mai multe oferte în pauza competițională și în cele din urmă a fost convins să se alăture proiectului de la Teiuș.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am fost convins de prietenul meu Georgian Costea să vin la Rapid CFR Teiuș. Chiar dacă va fi greu să rezistăm, ne vom lupta pentru fiecare meci. Sper să ajut echipa, deoarece am făcut o alegere cu sufletul”, a declarat mijlocașul Gheroghe Râșniță.

Gheorghe Râșniță este recunoscut în lumea sportului din județ pentru cariera sa de pugilist, acesta boxând în perioada junioratului.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.