Viitorul Santimbru-FC Micesti32Viitorul Sântimbru pare să dea lovitura pe piața transferurilor, fiind bifate 3 achiziții până în prezent, Robert Morar, respectiv Flaviu Chișu și Denis Sașa (ambii Mureșul Luduș). Toți cei 3 enumerați mai sus au reușit să marcheze la amicalul Sântimbrului de duminică, împotriva Miceștiului. Un alt fotbalist care a impresionat și are toate șansele să ajungă la Viitorul este Alex Miheșan, mijlocaș de bandă, ultima dată la Inter Sânger (județul Mureș). 

Robert Morar era un jucător recunoscut la nivelul județului Alba, acesta contribuind din plin la parcursul Performanței Ighiu în sezonul în care a promovat. Mijlocașul ofensiv a demonstrat și la amicalul de duminică, al Sântimbrului, că poate fi una din soluțiile de bază, inclusiv în atac. Morar a marcat golul 3 al amicalului cu FC Micești, terminat cu 4-0 în favoarea Sântimbrului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Denis Sașa, fundaș de bandă dreaptă, cu un fizic impresionant, a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai Mureșului Luduș în dubla confruntare de baraj cu Mureșul Vințu de Jos. Acesta a fost convins după meciul retur să vină la Sântimbru, iar la primul meci, fundașul dreapta a fost jucătorul partidei, scoțând o lovitură de pedeapsă și marcând un gol. Acesta a urcat adeseori în atac, furnizând centrări bune pentru atacanții echipei din Sântimbru.

Flaviu Chișu – un alt fotbalist care a lăsat o impresie bună la dubla confruntare dintre Luduș și Vințu. Atacantul golgheter al Ludușului a fost convins și el să îmbrace tricoul echipei din Sântimbru, dovedindu-se o mutare inspirată. Atacantul și-a creat mai multe ocazii de gol, însă a reușit să puncteze din penalty, transformând lovitura de la 11 metri cu o scăriță superbă, care i-a lăsat pe toți cei prezenți cu gura căscată.

Alex Miheșan a ajuns la Viitorul Sântimbru alături de Flaviu Chișu și Denis Sașa, mijlocașul primind o șansă din partea oficialilor la partida de duminică. Acesta nu a avut nevoie de foarte mult timp pentru a impresiona, reușind o serie de driblinguri care au smuls aplauze, precum și câteva pase extraordinare, direct pe vârf, care au făcut ca șefii Sântibmrului să îl pună pe Miheșan în capul listei pentru transferuri. Acesta a evoluat ultima dată la Inter Sânger (județul Mureș), fiind liber de contract.

Oficialii echipei Viitorul Sântimbru vor negocia în zilele următoare cu mai mulți antrenori pentru preluarea echipei, după plecarea lui Dan Comșa, Mihai Manea fiind foarte aproape de un contract la echipa prezidată de Adrian Hulea.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.