Dacia Mihalt - ASC Pianu25Parcursul bun din prima parte de campionat a echipei ASC Pianu 2013, nu a rămas fără ecou. Prestațiile fotbaliștilor antrenați de Adrian Fușle-Țana l-au impresionat pe tehnicianul echipei Performanța Ighiu, iar acest lucru l-a determinat pe Himcinschi să „culeagă” mai multe informații despre preferații săi. 

Tehnicianul Performanței s-a interesat de serviciile atacantului Alexandru Șandru (născut în 1996, poate fi folosit ca junior în teren), dar și de mijlocașii Ionuț Bărculeț și Dănuț Diaconu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Primul are o cifră impresionantă, Șandru a marcat 6 goluri, în 5 partide, în vreme ce Ionuț Bărculeț a ieșit în evidență prin asissturile furnizate de-a lungul turului de campionat, iar Diaconu l-a impresionat pe „Him” cu viteza pe care o are mijlocașul pienarilor.

În prezent Performanța Ighiu are un jucător împrumutat de la ASC Pianu 2013, este vorba de Bogdan Bărculeț, jucător de bază în echipa pregătită de Adorian Himcinschi.

Pe lista lui Himcinschi se mai afla și Fotescu, atacant al echipei ACSO Filiași, jucător care se pare ca va semna cu Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic, în vreme ce Circov (Șurianu Sebeș) și Claudiu Oară (Mureșul Vințu de Jos) au șanse mari să se alăture divizionarei terțe din retur.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.