Gaz Metan Valea Lunga-Muresul Vintu de Jos6Se ascute lupta la promovare! Deși încă sezonul din Liga a IV-a nu a început, deja lupta la promovare se duce cu săbiile pe masă. Dacă Șurianu Sebeș a cules tot ce e mai bun în județ, echipa din Alba Iulia se pregătește să dea câteva lovituri pe piața transferurilor.

Nume importante din echipa antrenată de Dan Mănăilă ar putea semna cu orice echipă fiind liberi de contract, iar gruparea din Cetatea Marii Uniri așteaptă doar un semn din partea lui Nicușor Bănică, Iulian Iclănzan și Ovidiu Stoianof.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Oficialii clubului din Cetatea Marii Uniri susțin că au purtat un rând de negocieri cu aceștia, însă se așteaptă clarificarea situației de la Vințu de Jos.

„Am vorbit cu cei trei jucători de la Vințu de Jos și ni dorim la Unirea Alba Iulia. Dânșii sunt interesați de oferta noastră, însă ei așteată să clarifice situația de la Vințu de Jos. Dar cred că sunt șanse să vină la Unirea Alba Iulia”, a declarat Mihai Hauptkorn, președintele clubului albaiulian.

 

Pe lista jucătorilor de la Vințu de Jos s-ar mai putea regăsi și Ionuț Bratima sau fundașul Cristi Preda, oficialii clubului interesându-se de situația apărătorului originar din Slatina.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.