IMG_2156Metalurgistul Cugir speră să completeze golurile lăsate de jucătorii plecați în această vară prin achiziția fotbaliștilor de la Mureșul Vințu de Jos. Oficialii clubului de la poalele Drăganei au pus ochii pe trei piese grele din tabăra echpe antrenată de Dan Mănăilă în sezonul precedent.

Cugirenii încearcă să completeze plecarea lui Tiuț prin aducerea lui Nicușor Bănică, goalkeeper ce a avut prestații bune în tricoul vințenilor, iar acest lucru pare să-i determine pe cugireni să-și îndrepte atenția spre el. Iulian Iclănzan și Ovidiu Stoianof au fost și ei contactați de către cugireni, artizanul transferului fiind „veteranul” Lucian Itu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pe lângă cei trei jucători de la Vințu de Jos, pe lista cugirenilor se află și Dragoș Săulescu, mijlocaș ce a evoluat în returul sezonului 2015-2016 la Măgura Cisnădie, grupare ce a produs nenumărate surprize în retur.

Nicușor Bănică și Iulian Iclănzan au sosit la Mureșul Vințu de Jos de la Minerul Motru, formație ce a retrogradat la finele sezonului actual, în vreme ce Ovidiu Stoianof a fost adus de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, grupare ce a promovat în Liga a II-a.

Metalurgistul Cugir și-a fixat reunirea lotului pe data de 11 iulie, alături de Călin Moldovan tehnician reconfirmat în funcție, asta chiar dacă Metalurgistul a terminat pe un loc mai modest decât în 2014-2015.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.