unirea-elite-acs-poli-timisoara2În acest sfârșit de săptămână, Sala Polivalentă din Reșița, a găzduit meciurile din cadrul Trofeului Gheorghe Ola, zona a șaptea. La acest turneu au participat copii născuți în anul 2007 și mai mici. Echipa care a reprezentat județul nostru, în calitate de campioană, a fost AFC Unirea 1924 Alba Iulia. Competiția s-a desfășurat în sistem grupă, fiecare cu fiecare, iar adversarele uniriștilor au fost campioanele din județele Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș. 


 Copiii antrenați de Vasile Gheorghe, au început mai timorați competiția și au pierdut în primul meci cu scorul de 7-0 în fața celor de la Juventus Timișoara. În cel de al doilea meci, jucat în compania gazdelor de la Școlar Reșita, foarte tinerii uniriști au făcut un joc foarte bun. Din nefericire, aceștia au pierdut partida  la limită,cu scorul de 3-2. Pentru elevii lui Vasile Gheorghe au marcat Robert Baba și Raul Doda.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În cel de al treilea meci, uniriștii au reușit să spargă gheața și să câștige primul lor joc de la acest turneu, în fața celor de la Primavera Deva, cu categoricul scor de 7-0. Pentru Unirea au marcat Robert Baba de cinci ori, Alexandru Doda și Gabriel Negrea. În ultimul meci al grupei, Unirea Alba Iulia a întâlnit pe cea mai în formă echipă, CS Atletico Arad, formația care a câștigat această fază zonală. Meciul s-a încheiat cu victoria celor de la Atletico Arad cu scorul de 10-1. Pentru echipa din Alba Iulia a marcat Robert Baba, care a ajuns la șapte reușite în acest turneu și a fost golgheterul Unirii.

Sursa foto: Marian Cărăvan de la expressdebanat.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.