Indudstria Galda de Jos este surpriza anului 2016 în fotbalul județean, formația pregătită de Paul Ciucă reușind să termine pe podium sezonul precedent în Liga a 3-a, cu toate că multă lume se aștepta ca Haiduc și compania să se lupte pentru evitarea retrogradării. Galda a demonstrat că nu a fost un simplu foc de paie, iar în startul noului sezon a confirmat că este un grup închegat, devenind la un moment dat liderul Seriei a 4-a din eșalonul terț. Paul Ciucă este de părere că aceste rezultate obligă întreg colectivul să muncească și mai mult și așteaptă un an 2017 cel puțin la fel de bun.

Industria a reușit un an 2016 foarte bun, cu o clasare istorică la finalul sezonului trecut, încheiat în această vară, pe poziția a 3-a în Seria a 5-a din Liga a 3-a. Trupa lui Paul Ciucă a adunat 50 de puncte, din 16 victorii și două egaluri. Chiar dacă aproape toată lumea credea că această performanță a fost una efemeră, Paul Ciucă și echipa sa au crezut în forțele proprii și au produs din nou surpriza, fiind una ditnre cele mai puternice echipe ale Seriei a 4-a din eșalonul terț.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„2016 a fost un an foarte bun, cu o clasare pe locul al 3-lea în sezonul 2015-2016 și un tur foarte bun, cu o clasare pe locul al 4-lea la finalul primei părți. Ne-am depășit obiectivele fixate, dar performanțele obținute creează așteptări și asta ne obligă să muncim în continuare la fel sau poate chiar mai mult, pentru a rămane pe aceeași linie, și de ce nu, chiar mai bine!”, a declarat Paul Ciucă, antrenorul Industriei Galda de Jos.

Cât despre dorințele pentru anul 2017…

„Ne dorim să fim sănătoși, să putem să muncim, și când va fi nevoie, să avem un dram de noroc”, a afirmat Paul Ciucă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. si la mai multi bani dela domnul primar ca numai in asta poate baga bani,inparcul pt copi se umbla cu miloaga prin sat sa se cumpere topogane si hoituri.rusine lui si clanului sau de consilieri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.