Industria Galda de Jos- Sanatatea Cluj52Fenomenul ”Panică la Galda” continuă deși formația din județul Alba a făcut primul egal al sezonului în weekend-ul trecut. Industria Galda a remizat la CSM Sighetu Marmației, scor 1-1 și a ajuns la egalitate de puncte cu liderul Avântul Reghin. Alin Câmpean, unul dintre cei mai importanți fotbaliști din echipa pregătită de Paul Ciucă a vorbit despre succesul formației galben-albastre și a precizat că își dorește să marcheze cât mai multe goluri, care să aducă puncte multe colectivului din care face parte.

Școlit de Neluțu Popa la Unirea Alba Iulia, Alin Câmpean este unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai Industriei Galda de Jos. Atacantul a trecut pe la CSM Sebeș, Dacia Mioveni, CS Zlatna, Dinamo II și Metalurgistul Cugir, iar din vara anului trecut a acceptat oferta nou promovatei de atunci în Liga a 3-a. Acesta a marcat în sezonul trecut 8 goluri, fiind unul dintre cei mai importanți oameni ai trupei lui Ciucă, iar acum, cu două etape înainte de final, Câmpean a bifat 6 reușite, goluri cu care Industria a câștigat mai multe puncte.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fotbalistul originar din Zlatna a vorbit despre fenomenul ”Panică la Galda”, dar și despre obiectivele pe care și le-a impus în acest sezon. Ce a ieșit, aflați din rândurile următoare.

– Tradu-mi, te rog, rețeta succesului de la Industria Galda de Jos.

– Este una singură și simplă: unitatea grupului! Sclipirile jucătorilor au contat în parcursul nostru, dar faptul că suntem uniți ne-a adus aici.

– Ce înseamnă pentru tine ”Panică la Galda”?

– Este o atmosfera foarte bună la echipă, care ne duce spre succesuri. Trăim fiecare în parte o perioadă favorabilă și sperăm să o ținem pe acest drum.

– Cum te simți la Industria Galda de Jos?

– Mă simt foarte bine! Contează și faptul că jucăm fără presiune, fără stres, iar acest lucru ne face să ne simțim în regulă atât pe teren cât și în afara lui.

– Ce atmosferă este la echipă, mai ales după aceste rezultate?

– La ce rezultate am avut își dai seama că atmsofera este una pozitivă. Suntem un adevărat colectiv.

– Ce obiective personale ți-ai impus în acest sezon?

– Sincer, la începutul campionatului m-am gândit să îmi depășesc reșitele de anul trecut, 8 la număr, însă acum după acest parcurs sper să le dublez.

– Ai marcat goluri care au adus multe puncte pentru formația ta. Cum comentezi acest lucru?

– Odată cu vârsta, experiența își spune cuvântul. Faptul că am evoluat la echipe bune în trecut m-a ajutat enorm în carieră. Îmi place să dau goluri, aceasta este meseria mea, însă ma bucur atunci când echipa câștigă.

– Mai aveți două etape, la Zalău și derby-ul cu Reghin din ultima etapă pe teren propriu. Ce v-ați propus pentru aceste meciuri?

– Vrem să facem 6 puncte pentru a ierna în postura de campioni pentru prima dată în istoria acestei echipe mici, dar frumoase. Vor fi două meciuri grele, însă trebuie să rămânem motivați și concentrați și să dăm totul pe teren.

– Cum se împacă arbitrajul cu meseria de fotbalist?

– Foarte bine! Este mult mai ușor să arbitrezi după ce ai deprins cunoștințele artei fotbalistice.

– O ultimă întrebare. De crezi că două orașe cu o tradiție destul de bogată în fotbal, Alba Iulia și Zlatna nu mai au echipe în acest sport?

– Mai nou în România fotbalul se joacă la țară, este dezvoltat în comune. Zlatna merită o echipă la baza și condițiile care sunt acolo, măcar de Liga a 3-a.

Alin Câmpean este recunoscut pentru tehnica ce o aplică în momentul lovirii balonului. Recent, Daniel Lupșan l-a evidenția pe fotbalistul din Zlatna pentru felul în care șutează și execută loviturile de pedeapsă. Câmpean a marcat 4 goluri din penalty, semn că este un fotbalist care își asumă răspunderea în momente cheie, iar experiența îl ajută pentru a rămâne concentrat și atunci când există presiune.

”Panică la Galda” este o ”peliculă” interesantă, care demonstrează că banii sunt un detaliu în momentul în care sufletul, talentul și unitatea de grup primează.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.