Performanta Ighiu - Minerul Motru14Performanța Ighiu se confruntă cu un caz mai special. Unul dintre titularii incontestabili din sezonul trecut, George Negură nu se mai prezintă de câteva zile la antrenamentele echipei lui Adi Himcinschi.

Fără a fi făcut public vreun motiv, Negură a ales să nu se mai prezinte la antrenamentele echipei Performanța Ighiu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Cu George Negură există un contract nou semnat, valabil pe o perioadă de un an. Pentru faptul că a lipsit de la perioada de pregătire va plăti scump, iar dacă există cluburi interesate, așteptăm oferte. Din punctul meu de vedere lucrurile sunt simple. Fie se antrenează singur până ajunge la parametri echipei, fie va fi suspendat. La Ighiu nu este piață, negociem nimic”, a declarat Adorian Himcinschi, antrenorul echipei Performanța Ighiu.

În acest moment George Negură are concurneță acerbă pe postul de mijlocaș central. Himcinschi mai avându-i la dispoziție pe Mario Boldea, Souleymane Keita, Cristian Poiană.

Născut pe 16 ianuarie 1988, George Negură a mai evoluat în cariera lui la Unirea Alba Iulia, FC Național, Progresul București, Universitatea Cluj,  FCM Baia Mare și Metalurgistul Cugir.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.