Aurel Ţicleanu, noul coordonator al naţionalei U17 (foto: frf.ro)

Federația Română de Fotbal anunță faptul că Sorin Colceag nu va mai ocupa funcția de selecționer al reprezentativei U17 a României, formată din jucători născuți începând cu 1 ianuarie 2001. Noul staff al echipei naționale de fotbal a României alcătuită din jucători de până la 17 ani, în care evoluează şi doi jucători din Alba (Andrei Mărginean şi Raul Şteau), este format din Aurel Țicleanu – coordonator, Adrian Văsâi și Mihai Ianovschi junior, antrenori.

Decizia vine ca urmare a unei analize făcute în cadrul Comisiei Tehnice a FRF, după turneul amical din Turcia, acolo unde echipa antrenată de Sorin Colceag a pierdut primul meci contra reprezentativei Semilunei cu scorul de 6-2 și a remizat în al doilea joc contra aceleiași formații, 0-0. Membrii Comisiei Tehnice i-au recomandat Directorului Tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, schimbarea selecționerului, iar în urma acestei decizii Sorin Colceag a fost eliberat din funcție. Acesta va rămâne mai departe în cadrul Școlii Federale de Antrenori.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Următoarea acțiune a echipei naționale U17 va avea loc în Cipru, acolo unde tricolorii vor disputa două meciuri amicale cu reprezentativa gazdă, pe 27 februarie și 1 martie.

Reprezentativa Under 17 va juca în luna martie la Turul de Elită al Campionatului European Under 17, din Anglia. Tricolorii vor face parte din Grupa 7, alături de Israel, Ungaria, și Slovenia. Turneul va fi găzduit de Ungaria și se va desfășura în perioada 22-28 martie conform următorului program:

22 martie: Israel – România
25 martie: Ungaria – România
28 martie: România – Slovenia

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.