metalul aiudFotbalul județean din Alba este aproape de o mare lovitură. O mână de oameni din municipiul Aiud au pus la cale renașterea Metalului Aiud, proiect care a fost deja demarat, urmând ca echipa să fie înscrisă în sezonul viitor al Ligii a 5-a sub denumirea de FC Metalul Aiud 2016. Inițiativa aparține unor foști jucători ai tradiționalei echipe din Aiud, proiectul urmând să se bazeze pe ajutorul unor sponsori privați, precum și cel al suporterilor. Imaginea alăturată a fost postată pe o rețea de socializare de către unul dintre inițiatorii acestui proiect, cu mesajul ”METALUL 2016 AIUD I HOPE”.

Atunci când fotbalul naște prietenii, acestea se leagă pe întreg parcursul vieții. De la această ”cărămidă” au plecat câțiva oameni din Aiud, fotbaliști școliți sub culorile clubului Metalul Aiud, o forță a sportului rege în județul Alba, în anii trecuți.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Chiar dacă Metalul Aiud a fost lasată în izbeliște în ultimii ani, spiritul acestei echipe a rămas în sufletele unor fotbaliști pe care clubul tradițional aiudean i-a format. Astfel, câțiva jucători împinși în fotbalul mare al județului de formația albastră au pus la cale renașterea Metalului, proiect aflat la faza întocmirii documentației.

Potrivit unor surse din cadrul acestui proiect, frâiele clubului vor fi preluate de către arbitrul Radu Lazea, care va avea funcția de președinte, iar printre jucători se vor regăsi Rareș Gânscă, Florin Mardale, Ovidiu Oniga, Paul Muntean, Marius Todea, Cristian Moldovan, Ionuț Andrea, Adrian Milășan și lista poate continua.

Acum, conducerea clubului caută să atragă câți mai mulți foști fotbaliști ai echipei în cadrul noului proiect, Metalul Aiud având ca obiectiv promovarea din Liga a 5-a în Liga a 4-a în următorul sezon.

Chiar dacă este an electoral, FC Metalul Aiud 2016 nu are nicio legătură cu clasa politică, clubul urmând să fie întreținut din sponsorizări private, precum și de suporterii fideli, care și-au anunțat interesul pentru acest proiect.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.